· 2 tl meresoola
· 1 tl musta jahvatatudpipart
0,5 tl cayenne pipart
3 tl suhkurt
Oliiviõli
Hapukapsa valmistamiseks:
1 kg värsket hapukapsast.
30 g köömneid
1 pdl tumedat porter tüüpi õlut.
300 g suhkurt
100 g taluvõid.
0,5 tl cayenne pipart
3 tl suhkurt
Oliiviõli
Hapukapsa valmistamiseks:
1 kg värsket hapukapsast.
30 g köömneid
1 pdl tumedat porter tüüpi õlut.
300 g suhkurt
100 g taluvõid.
·
Koodi valmistamine:
Seejärel küpseta kooti 160 kraadi juures ca 5 tundi kuni liha on täiesti pehme. Võta koot haudepotist ning aseta grillrestile. Grillresti alla pane pann veega, et üleliigne rasv ei tilguks ahju põhja. Seejärel küpseta kooti ventilaatoriga reziimil 220 kraadi juured veel ca tund, kuniks koodi kamar muutub krõbedaks ning kamara pinnale tekivad kõvad mullid.
Siis on koot valmis.
Kapsa valmistamine:

Kapsas on valmis peale 5-6 tunnist haudumist ning siis kui kapsa värvus on oluliselt tumedamaks muutunud.
Antud toidu kõrvale sobib ideaalselt üks filtreerimata Saksa Kaiserdom kellerbier.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar