Selle roas puhul on tegemist ühe parima kalaroaga, mida Me söönud oleme.
Koostisosad (2-3
inimesele):

· Himaalaja soola (veskist).
· Himaalaja terasoola
· Pipart (veskist)
· Värsket tilli
· Taluvõid
Salatiks kõrvale:
Salatiks kõrvale:
· Kirsstomateid
· Melonit
· Friselle salatit
· Jääsalatit
· Kõrvitsaseemned
· Päevalilleseemned
· Palsamico kreem
· Soola ja pipart (veskist).
Valmistamisõpetus:

Peale küpsemist tõsta kala lauale ning serveerida koos salatiga.
Võib juurde serveerida ka mango-karri kastet (vaata valmistamisõpetust retseptist:
Koorene lõhe mango ja karriga ).
Salati valmistamine:
Rebi friselle salat ja jääsalt parajateks tükkideks, tükelda melon ning lisa terved kirsstomatid. Seejärel puista salatile päevalille- ning kõrvitsaseemned ning vala salat üle palsamico kreemiga ning purusta veskist peale õrnalt soola ja pipart..
Segada enam vaja ei ole.
Head isu!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar