Koostisosad
pihvi valmistamiseks:
· 800
g lihaveisehakkliha (soovitavalt Angus).
·
1
suur sibul
1 muna
1 muna
·
soola
·
pipart
·
oliiviõli
määrimiseks
·
1
pakk burksisaia (4 suurt kuklit)
·
tomat
·
magusad
marineeritud kurgi viilud (meie kasutame Rainbow omasid)
·
lehtsalat
·
rõstitud
krõbeda sibula puru
·
suitsupeekoni
ribad
·
Felix´i
kartulikaste
·
hapukoor
·
ketšup
Hickory kaste (Santa Maria).
Valmistamisõpetus:
Pihvi valmistamiseks sega omavahel
hakkliha, muna, peenestatud sibul, maitsesta soola ja pipraga. Jaga mass neljaks
osaks ja vormi igast osast enam-vähem burksisaia suurused pihvid. Määri pihvid
mõlemalt poolt korralikult õliga ja küpseta grillil või kontaktgrillil u 5 minutit (kui Sul
kontaktgrilli pole, küpseta pannil mõlemalt poolt u 3-4 minutit).
Burksikastme valmistamiseks sega
omavahel hapukoor ja ketšup, maitseaineid vaja lisada ei ole.
Kui pihvid valmis, pane neile peale
juustuviil ja tee grillil soojaks burksisaiad või soojenda näiteks mikrolaineahjus mõnikümmend
sekundit või siis kontaktgrilli vahel, millega sai jääb kõbe ja õhuke). Samal ajal prae peekon, mille asetad siis pihvi ja juustu peale. Kui sai soe, pane esimesena saiale burksikastet, seejärel röstitud sibul, siis suur salatileht, millele pane peale hickory kaste
ja selle peale pihv juustu ja peekoniga. Seejärel aseta burksile tomat, hapukurk ja kartulikaste. Pane burksikastet ka teisele saiapoolele, aseta see poolikule
burksile ja Sinu imemaitsev hamburger ongi valmis!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar