laupäev, 1. detsember 2012

Hakkliha-makaroni vorm suitsujuustu ja päikesekuivatatud tomatitega



Hakkliha-makaroni vorm suitsujuustu ja päikesekuivatatud tomatitega

Koostisosad:

·         pool pakki torumakarone
·         250 g hakkliha
·         1 sibul
·         2 muna
·         1 klaas piima
·         250 g lepasuitsu juustu
·         50 g päikesekuivatatud tomateid (õlis)
·         hakkliha praadmiseks õli/kookosrasva
·         hakklihamaitseainet
·         soola
·         pipart

Valmistamisõpetus:

Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees enam-vähem pehmeks. Samal ajal prae pannil läbi hakkliha ja peenestatud sibul, maitsesta hakklihamaitseainega. Riivi juust ja tükelda väikesteks tükkideks õlist kurnatud päikesekuivatatud tomatid. Kui makaronid on keedetud ja hakkliha sibulaga praetud, sega need suures kausis kokku koos riivitud juustu ja tükeldatud päikesekuivatatud tomatitega. Vala ahjuvormi. Vispelda kergelt kokku munad ja piim, maitsesta soola-pipraga ning vala makaronisegule. Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 40 minutit. Maitseb imehästi serveerituna värske salatiga ja klaasi külma piimaga!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar