See roog on sama hea, kui Kristjani suitsune grillitud lõhe tammelaual.
Koostisosad (2
inimesele):
· 1 pakk vahukoort (400 ml)
· 3 tl karrit
· 4 tl mango chutney´d.
· värsket tilli
·
Himaalaja soola (veskist)
·
pipart (veskist)
· Riisi
· Kirsstomateid
Valmistamisõpetus:
Eemalda lõhel kõik luud ning nahk, seejärel lõika lõhe kaheks võrdseks osaks ning prae mõlemalt poolt 1-2 minutit.
Samal ajal sega kokku vahukoor, karri ning mango chutney. Sega korralikult läbi ning vala pannil olevale mõlemalt poolt preatud kalale. Jahvata peale natuke soola ja pipart ning lase kaane all kergel tulel haududa ca 5 minutit. Seejärel raputa peale hakitud värsket tilli. Segada enam vaja ei ole.
Serveeri keedetud riisi ja kirsstomatitega.
Samal ajal sega kokku vahukoor, karri ning mango chutney. Sega korralikult läbi ning vala pannil olevale mõlemalt poolt preatud kalale. Jahvata peale natuke soola ja pipart ning lase kaane all kergel tulel haududa ca 5 minutit. Seejärel raputa peale hakitud värsket tilli. Segada enam vaja ei ole.
Serveeri keedetud riisi ja kirsstomatitega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar