neljapäev, 13. juuni 2013

Aurutatud seapraad köögiviljadega.

Mõnus suvine ahjuroog.

Koostisosad (2 inimesele):


·        400 g sealiha kamaraga
·         10 värsket kartulit
·         1 värske porgand
·         natukene kaalikat
·         Kimp värsket peterselli
·         Värsket tilli
·         Himaalaja soola (veskist)
·         pipart (veskist)
·         Oliiviõli

Valmistamisõpetus:

Hõõru kartulitelt lahtine koor, koori porgand ning kaalikas ning tükelda kõik suurteks tükkideks (kartul pooleks). Sega omavahel kokku, lisa oliiviõli ning jahvata peale soola ja pipart. Seejärel vala ahjupannile ning aseta peale mõlemalt poolt kuldpruuniks praetud ja soola pipraga maitsestatud liha. Aseta kogu kupatus auruahju ca kaheks tunniks. Seejärel puista peale tükeldatud maitseroheline ninghoia ca 10-15 minutit veel aurus.
Maitsev roog ongi valmis:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar